Aku Yang Hangat, Ko Yang Panas?

Jane mengungkit satu topik yang takde orang nak bincang: Pemanasan global. Tak cukup panas ke topik ni, ke Bumi yang tak cukup panas lagi? Hmm..

Giler Selamba Jane: http://goo.gl/F2CxUi
Like kami di Facebook: http://goo.gl/MTcpav
Ikuti kami di Twitter: http://goo.gl/E1CUVp
Website: http://goo.gl/GpUZkK

Jika anda ada apa-apa permasalahan dengan video ini dan ingin membincangkannya dengan lebih lanjut, silalh emel kepada kami di popteevee@gmail.com

Royalty Free Music by http://audiomicro.com/royalty-free-music
Sound Effects by http://audiomicro.com/sound-effects

Comments

Previous Episodes

Popular