Filem Malaysia: 1934 – 2014?

Jane bertanya kepada diri sendiri tentang isu filem-filem tempatan yang kurang mendapat sambutan berbanding filem-filem lain di pawagam. Apa cer? Siapa salah? Ada harapan lagi tak untuk kita?

Ada yang kata, kebenaran akan membebaskan anda! Tapi, apa yang benar sebenar-benarnya benar? Ke,semua yang kita label “kebenaran” ni semuanya mungkin satu ilusi? Entahlah, kalau tu betul maksudnya description video ni takde point pun. Apa-apapun enjoy the video!

Giler Selamba Jane: http://goo.gl/F2CxUi
Like kami di Facebook: http://goo.gl/MTcpav
Ikuti kami di Twitter: http://goo.gl/E1CUVp
Website: http://goo.gl/GpUZkK

Jika anda ada apa-apa permasalahan dengan video ini dan ingin membincangkannya dengan lebih lanjut, silalh emel kepada kami di popteevee@gmail.com

Comments

Previous Episodes

Popular